De eerste zonne-energiecentrale van Eurus Energy in Taiwan

Met trots kondigen we aan dat onze eerste zonne-energiecentrale in Taiwan commercieel in bedrijf gaat.

Met deze nieuwste aanwinst exploiteert of bouwt Eurus nu energiecentrales in 15 landen over de hele wereld.

De zonne-energiecentrale bevindt zich in Pingtung, de zuidelijkste provincie van Taiwan. De zonnepanelen van URE Co., Ltd leveren een vermogen van 1.985 kW. De commerciële activiteiten zijn begonnen in december 2020.

Dit project is ontwikkeld door W Energy Investment Corporation, een Taiwanese ontwikkelaar van duurzame energie. Eurus investeert in een belang van 40% in Helios Green Energy, de projectholding.

De Taiwanese regering heeft zich ten doel gesteld het aandeel hernieuwbare energie in 2025 met 20% te verhogen en blijft zich proactief inspannen voor meer hernieuwbare energie, onder meer door de invoering van een feed-in-tarief.

In 2018 heeft Eurus een lokale dochteronderneming opgericht in Taiwan, Eurus Energy Taiwan Co, Ltd. (“Eurus Energy Taiwan”). Nu Eurus actief aanwezig is op de markt, willen we onze activiteiten op het gebied van hernieuwbare energie in Taiwan verder ontwikkelen.

 

No related projects for this news item.